sloep huren Amsterdam

Genieten met vrienden en familie

Wil je met je vrienden en familie een unieke ervaring op het water meemaken, waarbij je zelf bepaald waar je naartoe vaart? Met een sloep huren Amsterdam kan dit eenvoudig werkelijk worden, met de blauwe of groene sloep kun je de hele dag lekker varen op de Amsterdamse grachten. Neem je eigen eten en drinken mee, en geniet bij mooi weer van de zon onderweg en zoek de mooiste plekjes op van Amsterdam. De groene sloep is geschikt voor zeven personen, de blauwe kun je met acht personen op. De blauwe sloep heeft een stuurwiel wat handig is om mee te sturen.

Te besturen voor iedereen

Het is natuurlijk geweldig om met je vrienden een dagje te vertoeven op de grachten van Amsterdam, omdat je geen vaarbewijs nodig hebt mag iedereen een sloep huren Amsterdam. Toch zijn er wel een aantal basisregels waar je rekening mee moet houden, deze instructies krijg je uitgelegd voordat je met de sloep vertrekt. Elke boot is voorzien van een kaart zodat je niet de weg kwijtraakt, comfortabele kussens en dekens voor wanneer je het koud krijgt onderweg. Ben je met een grote groep, is het mogelijk om meerdere sloepen te huren.

sloep huren Amsterdam

Middagje erop uit

Waar je bij andere aanbieders van sloepen vaak een dagdeel of een complete dag een sloep moet huren, kun je bij Canalmotorboats een sloep huren Amsterdam voor een aantal uurtjes. Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld een middag erop uit te trekken met je vrienden, of met het gezin een paar uurtjes over de grachten dobberen. De groene boot is al te huur vanaf 1 uur, de blauwe boot vanaf twee uur. Verschil bij de boten is de indeling van de bankjes en het aantal personen wat er mee kan varen. De groene boot heeft een stuurhendel, de blauwe boot een echt wiel om te sturen.

Geef een reactie